Искам те обратно при мен / I Want You Back (2022)

Искам те обратно при мен / I Want You Back (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 6.5 (15 votes)

Харесвате ли филма?

В основата на сюжета на филмът "Искам те обратно при мен" (I Want You Back 2022) са 30-годишните Питър и Ема. Всеки от тях се е провалил в отношенията си с противоположния пол. Питър (Чарли Дей) работи във верига старчески домове. До сега винаги е харесвал работата си, но напоследък осъзнава, че иска да се развива в друга насока. Повече от шест години Питър се среща с Ан (Джина Родригес), която е учителка в гимназията. Тя мечтае да учи в Европа и да пътува, но през времето, когато се среща Питър, това така и не се случва. Това става причина Ан да изостави Питър, точно по средата на празненство по случай рожден ден.

Другият главен герои във филма "Искам те обратно при мен" (I Want You Back 2022) е Ема (Джени Слейт). Тя работи като рецепционистка в кабинета на ортодонт. Повече от година тя се среща с Ноа (Скот Истууд), който е и неин личен треньор. В един момент обаче Ноа решава, че Ема води заседнал начин на живот и че няма никакви амбиции. Това става причина Ноа да зареже Ема, точно когато е била най-малко готова за това.

Питър и Ема работят в една и съща офис сграда и един ден случайно се срещат на стълбището. За да се справят с любовните си страданията, решават да отидат заедно до близкия бар и след това да пеят караоке. Двамата изоставени не бързат да стават любовници, за да утешат болката от разпадането на досегашните си връзки. Питър и Ема решават да бъдат подкрепа един за друг, като приятели, които се опитват да си помогнат. Въпреки това, когато двамата разбират, че бившите им излизат с нови партньори, те измислят забавен план, чрез който да провалят новите им връзки. Дали ще успеят да направят това, ще разберем от романтичната комедия "Искам те обратно при мен" (I Want You Back 2022).