Имало едно време (сериал)

Имало едно време сериал

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.6 (8 votes)

Харесвате ли филма?

В днешни дни да намериш читав сериал, с който да запълваш свободното време у дома съвсем не е трудно. Но когато изобилието ви подложи на сериозен избор за вземане, най-добре се ориентирайте към нещо наистина интересно, оригинално и най-вече съвременно. А какво по-модерно и уникално от сериен филм с фентъзи елементи. Трудно е да чакаме всеки път премиерата на Хобитите, но ако се впуснете във вълшебната сага на сериала "Имало едно време", чакането съвсем няма да е толкова дълго – е поне ще е от време на време за по няколко дена, докато излезе следващият му епизод.
В сериала "Имало едно време", както става ясно и от самото му заглавие, приказките, магиите и персонажите, които помним от детството, макар и силно изменени и осъвременени, ще заживеят нов живот, а вие ще станете част от него.
Основната сюжетна линия на сериала "Имало едно време" се върти около малкото градче Сторибрук, намиращо се в покрайнините на щата Мейн. Тук някога са царували, обичали, воювали и съществували всеки по свой си начин множество приказни герои. Животът е бил прекрасен и по приказен стил необикновен, докато Злата кралица не изпълнила своето проклятие. Тя превърнала всички приказни персонажи в напълно обикновени хора и те вече не са герои, а само жители на градчето Сторибрук. Още по-интересното е че никой сред тях не си спомня какъв е бил и колко различен и вълнуващ някога е бил животът му. Злата кралица доста добре и изкусно пази голямата си тайна, но един ден всичко това сякаш ще започне да се променя и ще се връща на мястото си, а в градчето ще става все по-необичайно и приказно от обикновено.
Как ще намери истинската си съдба всеки от героите, остава да разберете, като се впуснете в приключенската и толкова очарователна история на най-новия сериен американски филм "Имало едно време".