Изгубеният град / The Lost City (2022)

Изгубеният град The Lost City 2022

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.9 (149 votes)

Харесвате ли филма?

Сюжетът на приключенската комедия "Изгубеният град" (The Lost City 2022) разказва за успешната писателка на романтични книги, с акцент върху приключенията Лорета Сейдж, която преминава през далеч от най-добрия етап от живота си. Събитията в нейните книги се развиват на екзотични места, а главният герой е красивият и безстрашен Даш. Кориците на нейните романи са изобразени с лика на красивият модел Алън (Чанинг Тейтъм), а читателите остават с убеждението, че за него са характерни качествата и храбростта, които притежава главния герой в книгите на Лорета. Въпреки изобилието от приключения, случващи се с героите на нейните книги, самата Лорета е твърде самотна, а в животът й не се случва нищо интересно. Докато е на турне, за да представи новият си бестселър, Лорета (Сандра Бълок) е отвлечена от ексцентричен млад милиардер на име Феърфакс (Даниел Радклиф). Той е уверен, че писателката може да го отведе до съкровищата на древен изгубен град.

Алън решава да докаже, че може да бъде герой в реалния живот, а не само на страниците на книгите създадени от Лорета, за това отива да я спаси, въпреки че не притежава никакви умения да направи това. Той я открива и двамата успяват да избягат в джунглата, където има много диви животни. Така двойка се впуска в епично приключение в сърцето на дивата джунгла. Въпреки че не се разбират по между си, двамата ще трябва да обединят усилия, ако искат да оцелеят. Те ще се опитат също да открият и съкровището на Изгубеният град, преди то да бъде загубено завинаги. Междувременно още двама интересни и безстрашни герои се опитват да помогнат на Лорета. Единият от тях е невероятно красив мъж (Брад Пит) с маниери на командос.

Съвременната романтична комедия "Изгубеният град" (The Lost City 2022) събра уникален звезден състав от актьори. Сред тях са Сандра Бълок, Даниел Радклиф, Чанинг Тейтъм и Брад Пит. Филмът, който е изпълнен с много приключения, развиващи се в дивия свят на джунглата, съдържа също елементи на комедия, романтика и екшън.