Изгубени

Изгубени

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.7 (26 votes)

Харесвате ли филма?

Американския Сериал "изгубени" излиза по екраните през септември 2004 година и се върти по телевизиите в продължение на шест сезона.
Режисьор на сериала е Ейбрамс, сюжета и мотивите са на Линдълоф и Карлтън Кюз.
"Изгубени" Представя живота на хора, които претърпяват самолетна катастрофа и попадат в дивите земи между Сидни, Австралия и Лос Анжелис. Някъде над Южния Пасифик групата от спасени се опитва да преодолее неудобствата и да се климатизира към обстановката.
Първите серии на „Изгубени” разказва за последиците от катастрофата и нагласата на героите към джунглата. В него те се сблъскват с нетипични, мистериозни същества. За да се запазят живи те трябва бързо да се сработят и взаимно да си помагат. На острова срещат жена, прекарала 16 години сама в дивото, поради корабокрушение. Срещата с нея ще е интересна и много поучителна.
Втората част от сериите на "Изгубени" продължава изпитанието за останалите живи. Започват все по-чести вражди в отношенията и сблъсък между вярвания и наука. Появяват се и нови лица. Това са други отцелели, които до сега са били в друга част на острова. Интригите и споровете нарастват, когато се разбулват съмнения от какво може би е породена катастрофата на самолета. Епизодите държат в напрежение през цялото време.
Третия сезон на "Изгубени" е продължение на втория и неговото допълнение. Не само нови лица ще видят зрителите, но и ще затаят дъх в очакване на развръзката.
В четвърти сезон на „Изгубени” действието се развива и на друго място, по-различно от острова, това е товарния кораб Кахана, който отвежда шестима спасени от тази джунгла.
Сериите на пети сезон обхващат две времена. Първото време на развитие на действията е острова. Другото време е това, което се показва действията извън острова, както и тези свързани със завръщането на кораба със загубените от полета.
Шестия сезон на "Изгубени" е пресъздаден отново в две времена, едното е самата история на отцелелите от катастрофата, а другата част е пресъздадено чистилище, където всъщност истински щастливи са само тези, които са живели на острова, а времето прекарано там е било най-ценният миг от дните им на земята.
Сериала "Изгубени" включва поредица от загадки, мистерии, задачи, които трябва да бъдат решени с общите усилия на всички, защото дивата пустош и природата може да се окажат най-голямата опасност за живота им.
Низ от мистерията на острова, взаимоотношенията на героите, появата на нови хора в джунглата, съмнения за предизвикана умишлено катастрофа и така нататък. Всичко това и още много предателства, вяра и борбеност, предателство и интриги е заложено в сериите на "Изгубени". Всеки епизод е индивидуално пленяващ и интригуващ, а края на филма си заслужава похвала.