Игра на тронове

Игра на тронове

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9.2 (112 votes)

Харесвате ли филма?

Десетки номинации за най-успешен сериал, най-увлекателна сюжетна линия, най-впечатляващите специални ефекти и най-силната игра на множеството запомнящи се герои – всичко това е само малка част от отличията, които получава сериала "Игра на тронове". Ако трябва да сме честни, това категорично е не само сериалът, но и филмът в цялост на века. "Игра на тронове" впечатли и малки, и големи, оставя следи и до ден днешен, когато сезон през сезон зрителите остават в напрежение за следващия епизод и в очакване на сезон 6 от поредицата.
Написан от едноименната поредица на епичната книга "Game of Thrones", "Игра на тронове" променя животи и поставя реалността в друго измерение, докато се наслаждавате на заплетената и оригиналната му сюжетна линия. Въпреки че има голяма доза исторически елементи в своята концепция, "Игра на тронове" ни въвлича в дебрите на нереални и несъществуващи земи – тези на Есос и Вестерос. Тук ще бъдете поставени в центъра на събитията на няколко различни истории, но всички са обединени от една и съща идея – идеята за могъществото, за войната, за финалната битка на трона, който ще управлява народите и земите. Психологизъм, екшън, социални елементи и драма са само леките акценти в сериала "Игра на тронове". Различни фамилии, варварски племена, кралства, благородници, рицари и странни същества – всичко, за което се сетите ненатрапчиво и съвсем естествено влиза в сюжетната линия на филмовата поредица Игра на тронове. Категорично, ако не сте гледали и един от епизодите на филма, не трябва да го изпускате. Критиците вече са на едно мнение – това е филмът и сериалът на века, който макар и да проследява измислени истории и да показва измислени герои, има универсални послания, касаещи и съвремието, в което живеем.
Още ли се чудите кой да е следващият сериал, който да гледате? "Игра на тронове" ще плени и вас, защото няма човек, който да не е останал омагьосан от него!