Животът не се повтаря

Животът не се повтаря

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.8 (27 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Животът не се повтаря" е изключителен индийски филм, който определено заслужава вашето внимание, особено ако сте в търсене на нещо наистина разтърсващо, интересно и различно от съвременното американско кино. "Животът не се повтаря" е едновременно уникална драма и оригинална комедия, а сюжета, както сигурно сами се досещате, създава усещането, че ставате част не от любовен триъгълник, а от сложна геометрична фигура, от която емоциите и чувствата буквално ще преливат едни в други.
Сюжетната линия започва с романтично предложение за брак. Кабир и Наташа са идеалната двойка, които решават да засвидетелстват голямата си любов. Точно това решават да направят двамата влюбени и веднага след заветното "ДА" на Наташа, семействата на младите се събират, за да отпразнуват радостната новина и да вдигнат голям годеж с музика и танци, както индийците си го знаят и могат. Нещата изглеждат съвсем в реда на нещата, докато Кабир не споменава голямата новина и на своите най-добри приятели от колежа. Тримата освен, че са били неразделни, имат и уговорка по между си. Според нея, когато на някой от тях им предстои сватба, всички заедно трябва за последно да предприемат голямо пътуване с много приключения – като за последно. Кабир точно това и ще направи. Заедно със своите приятели той се отправя на дълго и далечно пътуване до Европа, като най-желаната дестинация е Испания. Освен премеждията си по пътя обаче, тримата приятели ще трябва да се изправят и срещу предизвикателството на своя приятелски пакт – всеки един от тях да си избере даден екстремен спорт и заедно да го опитат!
Какво ще избере Кабир и дали след всичко това той ще се прибере при Наташа същият и със същите чувства, ще разберете в края на увлекателния филм "Животът не се повтаря".