Ергенът (романтично риалити)

Ергенът романтично риалити

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9.3 (4 votes)

Харесвате ли филма?

В света има много мнения относно възвишеното чувство любов. Някой обаче го бъркат със страстта, която преминава като светкавица. Други ще оспорят, че любовта е по-висока от физическото удоволствие и само общите възгледи и мирогледи могат да генерират искра от искрени емоции. Трети вярват, че любовта е измислица съществуваща само във филмите и онлайн пространството. Всеки ден обаче милиони самотни сърца се събуждат и заспиват с мисълта, колко прекрасно би било да срещнат сродната си душа и да споделят остатъка от живота си с нея. Именно за такива духовно извисени мечтатели е измислено романтичното риалити шоу "Ергенът", което ясно показва, че любовта може да се намери дори по време на интензивни телевизионни снимки. В предаването ще видим също как една среща може да бъде организирана по оригинален начин.

За никого не е тайна, че нежната половина на човечеството се нуждае от романтика. Ситуацията обаче изглежда съвсем различно и изключително нестандартно, когато по-слабият пол трябва да се бори за сърцето на мъжа. Същността на телевизионното романтично риалити "Ергенът" (The Bachelor) е точно такава. Двадесет и пет различни по характер и визия момичета ще се борят за вниманието на успешен и привлекателен мъж. Те са неомъжени момичета от цялата страна, които са преминали през строг кастинг, за да бъдат допуснати до участие в първи епизод на поредицата. Освен красота, момичетата трябва да притежават и други качества, като интелигентност, отзивчивост, доброта и др., за да могат да заинтересуват ергена. Тяхната цел е да елиминират конкурентите и да спечелят неговото сърце. Всеки сезон на предаването, което се излъчва и в България по Бтв, е с участието на различни претенденти, с различни визитки, но ги свързва общата цел - да намерят любовта.

По пътя към любовта, участниците в епизодите на романтичното риалити "Ергенът" ще преминат през, елиминации, където ще има отпадлал, необичайни ситуации, съвместни приключения, силни трепети, нови хобита, приказни моменти и откровени разговори. Те искрено ще се смеят, ще плачат горчиво при раздяла, ще признаят обичта си и стъпка по стъпка ще се приближат до заветния момент на фантастично вълшебния финал, където ще има принц, принцеса, годежен пръстен и страстни клетви за любов. Само най-подходящата, най-изкусителната и най-желаната млада дама ще получи заветната взаимност и възможността да бъде негова спътница в реалния живот.