Ела, изпей! / Sing (2016)

Ела, изпей! / Sing 2016

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.6 (225 votes)

в Ролите:

Харесвате ли филма?

"Ела, изпей!" е една наистина зашеметяваща музикална анимационна комедия, в която ще видим прасе да пее песен на Лейди Гага, овца да извива лирично хит на Сийл, а бизон да рапира перфектно парчето на Crazy Town – Butterfly.
В новата анимация се разказва за един свят, а по-точно град, в който живеят само животни. Един ден по улиците на града се разпространяват листовки с обява за песенен конкурс, в който абсолютно всеки може да участва, а наградата е повече от пикантна – 100 хиляди щатски долара. Така всички жители на града се втурват да се записват за конкурса и започва трескава подготовка. Между другото, гласът на спретната коала на име Бъстър, който е собственик на стар и западнал през годините театър, е на известния актьор Матю Маконахи.
Бъстър обожава театъра и ще направи всичко възможно да го съхрани и възроди. Затова един ден му хрумва една фантастична идея, която му дава възможност да възобнови блясъка на театъра си, като обявява най-грандиозния конкурс за певци в света.
След като стартира състезанието целият град полудява по него, а всеки участник в него мечтае за победа и е обсебен от амбицията да стане звезда. Така се появяват и петимата най-колоритни основни участници: свенлив млад Слон, който не може да се пребори с ужасната си сценична треска, Мишка, която умее да пее точно толкова добре, колкото и да прави машинации, уморената и свръх пренатоварената Свиня - майка на 25 прасенца, Таралежът пънкар, който всячески се опитва да се отърве най-накрая от прекалено арогантното си гадже и млада мъжка Горила-престъпник, който се опитва да избяга от престъпния живот на семейството си гангстери. Всеки един от тези претенденти идва в театъра на Бъстър, за да спечели наградата и да преобърне живота си на 180 градуса, да стане звезда и да заживее по коренно различен начин.
Във филмът "Ела, изпей! / Sing (2016)" ще видим не само забавните образи на анимационните герои, но и ще чуем над 85 световни хита.