Досиетата Грим

Досиетата Грим

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.6 (25 votes)

Харесвате ли филма?

Търсите си сериал, с който да запълните свободното време, изморените вечери след работа или дългите безгрижни уикенди с приятели? Последният епизод на серийния филм, който до вчера следяхте, е вече изгледана? Е, тогава имате нужда от нещо наистина ново, увлекателно, интересно и най-вече напрегнато и оригинално. Ами какво по-добро можем да ви предложим от сериала "Досиетата Грим". Серийният филм вече се завъртя по американските канали, а и в Европа набира повече от огромна популярност. Ще съжалявате, ако го пропуснете, така че нека ви разкажем малко повече за този нов американски сериал.
"Досиетата Грим" (Grimm) ви въвлича в историята, живота и най-вече напрегнатата професия на детектив Ник Бъркхард. Основната му дейност в Портланд, Орегон е разследването на убийства. Истината е, че Ник е поредният наследник на елитна група ловци. Всички те, според легендата и тяхната вътрешна семейна традиция, трябва да изпълнят една изключително важна задача, а именно да предотвратят бъдещата инвазия на извънземни същества, които са на път да станат новите господари на Земята. Ако си мислите, че братя Грим са толкова невинни, каквито ги знаем от приказките, далеч се лъжете. Всъщност, серийният филм "Досиетата Грим" ни задава един доста интересен въпрос – доколко историите на братя Грим всъщност са приказки и доколко са били предназначени за деца. Ако и вие се чудите или пък ви се гледат наистина страшни истории, то тогава
"Досиетата Грим" е идеален за вас. Станете част от напрегната съдба на Ник и бъдете в час с най-новите съвременни криминални трилъри с този неповторим сериал. Препоръчваме го горещо на хората, които особено силно търсят адреналин и приключения във филмите, които гледат. Е, готови ли сте за малко екшън и много мистика?