Дедпул 2016

Дедпул

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.6 (42 votes)

Харесвате ли филма?

Не е нужно да харесвате комикс героите, за да харесате Дедпул, защото този филм на Марвел е нещо повече, нещо много различно от поредната екшън възхвала на герой, който се е родил, за да спаси света. Всъщност в историята на този изключително необикновен, завладяващ и наистина реалистичен от гледна точка на човешки взаимоотношения и много нереален от гледна точка на специални ефекти филм се върти около един бивш агент на специалните части. В Дедпул ще чуете неговата история, ще разберете за неговия произход и ще разберете, че един комикс герой, един свръх обучен агент на ФБР може да бъде и напълно нормален човек.
Всичко за персонажа започва с една измама. Той влиза във военен проект, но единственото проектирано нещо в цялата история е новото му лице, с което не можеш да живее нормален живот. Но наред с новата странна визия, героят разбира се получава и възможността да се генерира и превръща в каквото си поиска. Каква ще е целта му в Дедпул? Естествено че той ще иска да намери човека, който го е обезобразил. Сюжетната линия обаче ще бъде нещо много повече от бясно преследване, гонка между лоши и добри, защото истината е че самият герой във филма е по-скоро антигерой, той е смесица от добро и лошо, красиво и грозно, а в същото време е реалното отражение на действителността, в която живеем днес.
Дали ще приемем Дедпул такъв какъвто е ще разберете, само ако гледате този уникален и разбиващ всякакви представи за динамика и екшън филм!