Да разлаем съседите още веднъж (2016)

Да разлаем съседите още веднъж (2016)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (28 votes)

Харесвате ли филма?

Феноменално успешната комедия "Да разлаем съседите" на режисьора Никълъс Столър от 2014 година вече има своето продължение. Филмът "Да разлаем съседите още веднъж" разказва за новите перипетии на образцовото семейство на Кели и Мак Раднър. В първият филм двамата щастливци реализират американската мечта – придобиват уютен дом в тих район и стават родители на очарователно момиченце. Този тих и спокоен живот обаче, бе помрачен от група купонджии, които се нанасят в съседната къща. На финала образцовото семейство постига примирие с шумната компания.
В "Да разлаем съседите още веднъж" (2016) се задава нов дискотечен ад. Този път Кели Раднър е бременна с второ дете, семейството възнамерява да придобие по-голяма и по-хубава къща. Но първо трябва да продаде първата си къща. Когато животът на Кели и Мак почти се подрежда, в съседната къща се нанася странно женско колежанско общество. След като им съобщават тази новина, Мак тайно се надява, че момичетата са по-тихи, а следователно ще бъдат и добри съседи. Но колежанките доказват съвсем обратното още в първия ден от настаняването си в съседната къща. Този път главните герои ще си имат работа с женски клуб, в който красавиците ще се окажат по-хитри от техните предшественици. С появяването им идва и краят на прекрасният и спокоен живот на семейство Раднър. Кели и Мат ги очаква нова огромна вълна от откачени партита. Съседските момичета ще се превърнат в пречка по пътя към щастието. Те ще измислят свой вид терор. Мак няма да може да се справи сам с буйните девойки и за да си отвоюва територията, ще трябва да се обърне за помощ към свой заклет враг Теди Сандърс. За изпълняването на специалната мисия Теди ще повика стари дружки, готови да дадат урок на коварните провокаторки. Какво ще победи накрая: женска хитрост или мъжка сила?
В непредсказуемото продължение на похотливата комедия “Да разлаем съседите още веднъж“ актрисата Клоуи Грейс Морец оглавява колежанския клуб. Актрисата е една от най-перспективните в Холивуд днес. Клоуи става известна с ролите си в "Изобретението на Хюго" (2011), "Тъмни сенки" (2012), "Ако остана" (2014) и други.