Дани Колинс

Дани Колинс

Оценка на филма

Your rating: None Average: 9 (6 votes)

Харесвате ли филма?

Впуснете се в приключението на Дани Колинс, ако обичате рок музиката, вечното парти, забавленията и легендите. За всичко това ще става въпрос и в едноименния филм. Дани Колинс ще ви разсмее и ще ви развълнува не само с емоционалните си моменти, а и с посланията, които носи този филм.
Сюжета се върти около главния герой Дани Колинс, който е от онези застаряващи рок легенди, които почиват на стари лаври и си мислят, че някогашните му златни хитове ще му носят вечна слава и обич от феновете. На пръв поглед, точно това се случва и с Дани. Той не престава да купонясва, да бъде обкръжен от жени около себе си, да бъде канен на светски събития и да получава цялото му нужно внимание от аудиторията и то въпреки че кариерата му отдавна е приключила и близо 30 години не е издавал нов сингъл. Досега за Дани всичко това не е представлявало никакъв проблем. Нещата се променят обаче, когато мениджърът на Колинс му изпраща едно старо писмо. Писмото е от преди 3 десетилетия и е написано от кумира на Дани – самият Джон Ленън. Колинс обаче така и не получава бележката, в която между другото легендата от Бийтълс изразява възхищението си към него и му дава кураж да продължава все в същия дух. Може би, точно тези думи са били необходими на Дани, за да се завърне към себе си, към музиката, към човека, който винаги е бил и дори към изоставеното си семейство.
Гледайте Дани Колинс и се забавлявайте на макс. Филмът е посветен именно на музиката и купоните, който животът ни предоставя, макар и понякога в доста ироничен аспект.