Грохот на ринга / Rumble (2021)

Грохот на ринга / Rumble 2021

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.4 (19 votes)

Харесвате ли филма?

Анимацията Грохот на ринга / Rumble (2021) на Paramount Animation е истински завладяваща. Тя е подходяща за цялото семейство. Режисьор на анимацията е Хамиш Грийв, а сценаристи са Мат Либерман и Итън Коен.
Сюжетът в "Грохот на ринга" се развива във времена, когато хората живеят и работят с чудовища. Някои от тези същества са наистина огромни. Те участват в боеве на ринга и са истински атлети със световна слава. Този вид спорт е сред най-нашумелите в обществото. Героите на необичайната история, които са се впуснали в съревнование на оригиналната арена са много атрактивни.
В историята на борбата на чудовищата не е имало шампион като Могъщи Пипала. Феновете се питат: Има ли претендент с устрема, със силата и дисциплината да стане следващият шампион?
Отговорът е: Има такъв претендент. Той се казва Стийв и на пръв поглед не впечатлява кой знае с какви качества, но в него се крие истински шампион, което май дори самият той не подозира.
Така Стийв става един от главните герои във впечатляващата комедийна продукция. Сега е негов ред да спечели любовта на феновете, които очакват на арената своя огромен любимец Могъщи Пипала – абсолютен шампион в спортните събития на град Стокър.
Време е обаче под светлините на прожекторите да се появи нова звезда, която да се изправи срещу могъщите Пипала. Чудовището Стийв е новата надежда в своеобразния спорт.
Той е откритието на Уини – дъщерята на най-известния треньор по борба в града. Тийнейджърката се заема с подготовката на Стийв, което обаче се оказва доста трудна задача. Той е лежерен, на моменти дори наивен и без никаква физическа подготовка. Уини обаче вярва в неговия талант и е убедена, че Стийв ще се превърне в истински шампион.
Сега му предстоят безброй часове тренировки и работа за силна мотивация за победа. През цялото време Уини подкрепя своя любимец. Ще успее ли Стийв да победи великана Могъщи Пипала? Какво ще трябва да направи, за да спечели симпатиите на феновете? Предстои да разберем гледайки анимационният филм Грохот на ринга / Rumble (2021).