Град на греха: Жена за която да убиваш

Град на греха: Жена за която да убиваш

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.2 (91 votes)

Харесвате ли филма?

Премиерата на американският филм "Град на греха: Жена за която да убиваш" е в края на август месец 2014 г.
Сюжетът му е поредица от четири истории, които взаимно се допълват. Имената на 4-те поредици са: "Жена, за която да убиваш", "Огромната загуба", "Просто още една съботна вечер" и "Дългата лоша нощ".
Първата от тях е "Жена, за която да убиваш". В нея се разказва историята на бивш фотограф в изпълнение на Джош Бролин от Бейсин Сити Дуайт Маккарти. В действията си той е подтикнат от бившата си любовница на име Ава Лорд (в изпълнение на Ева Грийн). Тя бяга от тираничния си мъж Деймиън Лорд (в изпълнение на Мартон Чокас). Дуайт осъзнава, че намеренията на Ава са далеч по-различни от предположенията му.
Втората история на "Просто още една съботна вечер" разкрива живота на детектив от полицията на име Джон Хартиган (в изпълнение на Брус Уилис). Той среща красивата Нанси Калахан и беглеца Марвин (с участието на Мики Рурк). Действието се развива в краен квартал, където Марвин се събужда насред множество мъртви души трябва да разбере истината за случилото се.
Третата история е "Огромната загуба". Тя представя събитията след смъртта на Джон Хартиган, полицай, когато танцьорката Нанси Калахан (в роля изпълнена от Джесика Алба) се бори със загубата. В действията си тя включва план за отмъщение и трябва да се изправи срещу щатски сенатор Роарк, който е много корумпиран. Роарк е изпълнен от Пауърс Буут.
Четвъртата история е "Дългата лоша нощ". Тя е представена от комарджията Джони (в изпълнение на Джоузеф Левит). В действията си да се пребори с империята на престъпник от Син Сити, той попада в разгара на ожесточени битки, гангстерски групировки и така среща младата стриптизьорка Марси.