Горските мечоци - Див свят / Boonie Bears - The Wild Life

Горските мечоци - Див свят / Boonie Bears - The Wild Life

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.7 (3 votes)

Харесвате ли филма?

В анимационният филм "Горските мечоци - Див свят" (Boonie Bears - The Wild Life) най-малките зрители ще се насладят на приключенията на мечетата Брембъл и Брайър, както и на ловеца Вик. Нов увеселителен парк отваря врати в Пайн Трий, който е наречен "Див Свят". Нашите герои отиват на това мистериозно място, където посетителите се превръщат в животни, чрез специални гривни. Тези гривни имат свойството да променят гените, превръщайки техните носители във всякакъв вид животни. Поради големият интерес към новия парк и неговата развлекателна трансформация, туристическият бизнес на Вик изпитва затруднения и той е на ръба на фалита.

Скоро обаче Вик научава, че в парка се провежда състезание за трансформации, а победителят ще получи голяма парична награда. Бившият му съученик Юанбао кани Вик да участва в състезанието. Вик се съгласява да бъде в един отбор с него. Когато стигат до парка двамата са впечатлени от мащаба и удивителният характер на мястото. Точно преди началото на състезанието Юанбао изоставя Вик, за да участва в състезанието с Том, който е собственик на парка. Вик е принуден да приеме мистериозния Маркъс в екипа си, но бързо намират общ език. Те стават приятели и печелят това забавно състезание за трансформации, но най-интересните събития във филма "Горските мечоци - Див свят" тепърва започват.

Докато празнуват, Том отива при Вик с доказателство, че Маркъс е крадец. Вик е разочарован и наранен от новината, че новият му приятел го е измамил. Междувременно в "Див свят" се случват странни събития. Юанбао и много други посетители започват да изпитват нещо нередно, което ги кара постепенно да подивяват. Това се дължи на факта, че по време на състезанието са били трансформирани в хибридни животни.

Двама мъже, облечени изцяло в черно, хващат подивелите посетители. Брайър се промъква в парка, за да търси Брамбъл, но е объркан за див гост и е заловен. Разтревожен Брамбъл наблюдава с ужас какво се случва в парка с момиче, което среща по време на състезанието. Двамата в крайна сметка отиват при Вик за помощ. Те научават, че основателят на увеселителния парк "Див Свят" - Том е свързан с хората, заловили Брайър и други посетители. За да разберат какво наистина се случва, приятелите отиват в центъра за изследвания и разработки на парка, където Брайър е намерен и спасен. Също така срещат Маркъс, който разкрива генетичната технология стояща зад трансформацииите и разкрива тайната на парка. Какво още ще се случи в анимацията "Горските мечоци - Див свят" (Boonie Bears - The Wild Life) ще разберем гледайки самият филм.