Всичко, всичко / Everything, Everything (2017)

Всичко, всичко / Everything, Everything 2017

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.3 (57 votes)

Харесвате ли филма?

Светът на Мади е твърде ограничен – майка й, медицинската сестра и… болестта. Тя е на 18 и никога не е излизала от вкъщи, защото ако излезе най-вероятно ще умре. Заболяването на главната героиня е дотолкова сериозно, че в продължение на целия си живот тя живее в пълна изолация от света. Тя не може да излезе навън, защото слънчевите лъчи ще я изпепелят, нито да поеме глътка свеж въздух, защото навън е пълно с бактерии и вируси. Мади никога не е плувала в океана, нито се е разхождала по улиците, защото там няма филтри, каквито има в херметично затворения й дом. За да оцелее, тя постоянно трябва да се намира в дома си.
Един ден в живота на Мади се появява Оли, момчето от съседната къща. Първоначално той си мисли, че тя е под домашен арест, но после разбира, че всъщност има рядко заболяване. Двамата намират начини за общуване – с жестове между стъклата на прозорците, бележки, онлайн съобщения. Между двамата се заражда истинско доверие, чиста любов и обич, която им дава криле и смелост да рискуват.
Оли намира начин да се срещне с Мади в дома й и от тогава двамата са способни на всичко, за да бъдат заедно. С всеки изминал ден любознателната Мади повече от всичко на света жадува да опознае и докосне външния свят, да усети всички прелести на живота и очарованието на първата любов. Съседското момче от своя страна ще направи всичко възможно заболяването на възлюбената му да не застане между тях. Главната героиня е готова да пожертва абсолютно всичко, само и само за да изживее един перфектен ден, една прекрасна любов, дори това да означава да загуби живота си…
Невероятната и трогателна любовна история на младата Мади и Оли е създадена по бестселъра на известния писател Никола Юн. Ще станем свидетели на една трогателна, изпълнена с болка, но и много любов история. Ще успее ли Мади да излезе от въздушния си балон докрай и дали светът да й даде всичко предстои да разберем гледайки филма Всичко, всичко / Everything, Everything (2017).