Влад румънски сериал

Влад сериал

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.9 (142 votes)

Харесвате ли филма?

Влад е румънски сериал по мотиви на историята за граф Монте Кристо. Тази модерна адаптация събира изключително добър състав от актьори и актриси.
Пресъздаденият сюжет на сериала Влад разказва сложна история, в която се преплитат миналото и настоящето. Действието е съсредоточено върху историята на главният герой Адриан. Завърнал се от чужбина, той е на път да сключи брак с любимата си Елица. Близки негови приятели, на които има най-голямо доверие са Стефан и Лео. За един миг обаче, Адриан губи всичко, което е градил през своя живот. Случва се така, че е обвинен за обир и убийство, които не е извършил. Адриан получава наказание от 10 години лишаване от свобода. В един момент главният герои осъзнава, че е станал жертва на подъл план от своите приятели Лео и Стефан. Съмнение за съпричастност към случилото се буди и неговата годеница Елица.
Осем години по-късно, загубил всякаква връзка от страна на Елица, Стефан и Лео, Адриан решава да избяга, за да открие истината. Измисляйки план за бягство, той успява да го изпълни. Сега когато е на свобода Адриан трябва да измисли някакво прикритие и отново да влезе в обкръжението на Елица и своите стари приятели. И какво по-добро прикритие от това да претърпи пълна промяна. Подлагайки се на пластична операция Адриан успява да промени напълно външността си. А за да бъде прикритието още по-добро, променя името си на Влад. Тази нова самоличност му дава възможност да се сближи със своите стари приятели, без дори да подозират, че Влад има други планове за тях...
Сериала Влад е заснет в 4 сезона в периода 2019-2021 година. Всички епизоди на Влад с бг аудио може да гледате в българския телевизионен ефир или онлайн с бг субтитри. Неговият впечатляващ последен епизод финал е заснет през 2021 година. В този сериен филм участват популярни актьори от румънското кино като Андрей Арадиц, Адриан Нартеа, Емилиан Опера, Ангел Дамян, Олимпия Мелинте и др.