Бързи и яростни 8 / The Fate of the Furious (2017)

Бързи и яростни 8 / The Fate of the Furious (2017)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.9 (327 votes)

Харесвате ли филма?

"Бързи и яростни 8" (2017) е новият филм от известната американска екшън поредица "Бързи и яростни". Отново ще имаме възможност да се насладим на интересен сюжет, ефектни екшън сцени и разбира се - на любимите ни герои.
Следва да отбележим, че съществува едно негласно правило: преди премиерата на трейлъра на филма никой от създателите и участниците в него нямат право да разпространяват сюжета на кинолентата. Поради тази причина е сложно да опишем подробно съдържанието на "Бързи и яростни 8". Но, Вин Дизел, който отново е в образа на един от главните герои Доминик Торето, наскоро сподели в известна социална мрежа, че снимките на филма се провеждат в Ню Йорк. Освен това, той подчерта, че този филм ще бъде един от най-добрите през 2017 година. От поста на Дизел става ясно също така, че главните герои ще се озоват в Куба, където ги очакват доста вълнуващи приключения. "Бързи и яростни 8" е първият кино-проект заснет на Острова на Свободата, а най-важното екипът е успял да се договори с местните власти.
Сигурно е че в един момент екшънът ще ни пренесе в ледниците на Антарктида, където героите ще се сблъскат с непознати досега за тях предизвикателства.
Освен това, този път главният герой Доминик Торето (Вин Дизел) ще направи нещо, за което преди никога дори не си е помислял –да предаде своите приятели. Той ще се впусне в нова авантюра и ще създаде свой нов отбор. Ще станем свидетели на бомбастични сцени от затвора, в който се озовава един от героите. Ще успее ли той да се пребори с несправедливостта, до последно остава въпрос без отговор.
Интриги, предателства, уникални каскади – всичко това ще видим в новия филм на поредицата "Бързи и яростни / The Fate of the Furious" 2017. Ще видим как стари дружки в един момент се превръщат във врагове. И всичко това е в резултата на добре скроена интрига и план за привличане на главния герой към друга групировка. Старите приятели на Доминик ще направят всичко възможно. за да го върнат обратно в отбора. Но дали ще успеят? Предстои да разберем.