Бързи и яростни 7

Бързи и яростни 7

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.7 (375 votes)

Харесвате ли филма?

"Бързи и яростни" се завръщат с още повече напрежение, още по-високи скорости и още повече интриги, вплели се между зъбците, джантите, скоростните кутии и мощните двигатели. Седмата част на култовата състезателна сага е вече факт, а освен това, само за първите няколко седмици след дебюта си тя постигна рекорден брой посещения. "Бързи и яростни 7", определено, ще може да се самономинира за най-гледан филм през 2015 година, защото интересът към него е повече от всякога. Хубавото на седмата част от филмовата поредица "Бързи и яростни" е че повечето стари познайници отново са на линия, а много от позабравените герои се завръщат, за да ни припомнят как се кара с бясна скорост, как да направиш от колата си истинско животно и как бензинът да влезе в кръвта ти завинаги.
Историята в "Бързи и яростни 7" започва там, където свърши 6-та част – с елиминирането на основния враг на нашата любима банда състезатели. И въпреки че Оуен Шоу вече го няма, а Браян О'Конър, Доминик Торето и другите от екипа вече могат спокойно и да живеят и да карат в САЩ, поредна опасност надвисва над тях. На хоризонта се появява Иън – братът на Оуен, който решава да вземе отмъщението за по-малкия си брат в свои ръце. Естествено, той е напълно наясно сред кого да търси виновника – Доминик, Браян и другите от екипа, но те самите също имат за кого да отмъщават, а именно за Хан. Освен много динамика, високи скорости и бясни коли, "Бързи и яростни 7" ще ви въвлече в една игра на отмъщения, а накрая някой със сигурност ще си плати и то скъпо!
Не пропускайте 7-тата изключително успешна серия от сагата "Бързи и яростни" и затаете дъх пред екраните, защото този ваш любим екшън доста силно е ъпгрейднат в последната си част.