Билет до рая / Ticket to Paradise (2022)

Билет до рая / Ticket to Paradise (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.9 (149 votes)

Харесвате ли филма?

В центъра на сюжета на комедийният романтичен филм "Билет до рая" (Ticket to Paradise 2022) са две приятелки завършили Чикагския университет. Руен Бътлър придружава най-добрата си приятелка Лили на пътешествие до остров Бали, непосредствено след тяхното завършване на университета. Морето, слънцето и екзотиката предразполагат към релакс, приятни изживявания и любовни увлечения. Лили се влюбва в момче на име Геде, който е местен жител. Неговото семейство притежава ферма за водорасли. След като Лили неочаквано решава да се омъжи за него, разведените й родители се опитват да предпазят дъщеря си от същата грешка, която те са направили преди 25 години. Лили вярва, че е намерила своето щастие, но нейните родители не мислят така и са ентусиазирани да разсеят тези чувства.

Притеснените разведени родители на Лили заминават за Бали, за да предотвратят брака на дъщеря си. Те не искат дъщеря им да направи същата грешка, която самите те са направили в миналото, сключвайки брак твърде млади. Двамата родители Дейв и Джорджия се срещат отново в самолета и макар да не се разбират по между си, двамата се обединяват с една обща цел - да провалят сватбата на дъщеря си Лили. Двамата родители използват различни трикове, като дори се решават да откраднат брачните халки, които Лили по-късно намира в чантата на майка си. Лили обаче има силен характер и собствено мнение, което трудно може да бъде променено от нейните родители. Всичко това води до много комични ситуации, развиващи се в лятна, романтична и екзотична обстановка.

Дали ще успеят Дейв и Джорджия да провалят намеренията на дъщеря си Лили да се омъжи и дали няма да преоткрият затихналите преди години чувства между самите тях, ще узнаем гледайки комедийният романтичен филм "Билет до рая" (Ticket to Paradise 2022). В главните роли участват носителите на награда Оскар Джордж Клуни и Джулия Робъртс, а в ролята на Лили - Кейтлин Девър.