Бен 10 срещу Вселената: Филмът (2020)

Бен 10 срещу Вселената: Филмът (2020)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.4 (10 votes)

Харесвате ли филма?

Героите на известния анимационен сериал се завръщат на екран в забавна космическа фантастика за големите приключения на 10-годишния защитник на Земята - Бен.
Откакто 10-годишният ученик Бен Тенисън намира невероятния часовник Омнитрикс е изминало достатъчно време, за да свикне с неземната сила. Сега повечето от злодеите не могат дори да се равняват с Бен, а героичните подвизи за него се превръщат в рутина. Момчето супергерой вече е свикнало с невероятната си сила и е готов за нови приключения. Благодарение на часовника Омнитрикс, Бен може да се превръща в различни извънземни със свръх способности. Затова той е толкова ентусиазиран да поема всяка нова мисия, дори когато трябва да се предотврати края на света.
Този път в анимацията "Бен 10 срещу Вселената: Филмът" (2020) към Земята се приближава гигантски метеорит, който може да унищожи планетата за секунди при един сблъсък. В такава ситуация е необходимо да се вземат светкавични решения и защитни мерки. След като разбира за наближаващата трагедия, момчето с огромен ентусиазъм поема мисията да спаси човечеството.
В Космоса Бен се сблъсква с какви ли не неприятности и дори се озовава в плен на недоброжелателни извънземни. Но мисията на Бен определено върви не по план. В един момент той дори се изгубва в Космоса и завръщането му у дома се забавя.
През това време обаче Земята и неговият екип са застрашени от нова заплаха - извънземния завоевател Вилгакс. Всъщност по-късно се оказва, че приближаващия се към Земята метеорит в действителност е космическият кораб на злодея Вилгакс.
И докато Бен е в Космоса и търси пътя към Земята, неговите приятели от екипа се свързват с Кен 11, за да обединят сили и сами да защитят света от фатална катастрофа.
В един момент Бен се озовава в паралелно измерение – Нула пустота. Там той трябва да спаси загадъчния създател на часовника Омнитрикс. Ще успеят ли защитниците на Земята да предотвратят най-лошото? Предстои да разберем гледайки "Бен 10 срещу Вселената: Филмът" (2020).
Режисьори на анимацията "Бен 10 срещу Вселената: Филмът" (2020) са Джон Макинтайър и Хенрик Джардим, а сценарият е дело на Джони Ву, Челси Макаларни, Бенджамин Лейн, Джош Ким и Джон Мартинес.