Без пукната пара сериал

Без пукната пара сериал

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8 (36 votes)

Харесвате ли филма?

Търсите ли комедиен сериал с много оригинален и хаплив хумор, в който смехът е на макс? "Без пукната пара" е точно такъв, а главните героини Макс и Керълайн ще успеят да ви разсмеят във всеки един от епизодите. Сериалът ще ви плени още с първия си епизод не само заради симпатичните му героини, но и заради интересната сюжетна линия.
Макс е дръзка, искрена и с чувство за самоирония млада жена, за която няма теми табута. Керълайн е израснала в богато семейство, но след като баща й губи всичките си пари е принудена да си намери работа. Тя е мила, оптимистична и е пълна противоположност на Макс. Двете са съквартирантки и работят като сервитьорки в закусвалнята на Хан Лий, с който често се шегуват. Те може да нямат нищо в джоба, но имат много в главата и сърцето. Те не се страхуват нито от работа, нито от предизвикателства, защото целият им живот е низ от какви ли не предизвикателства, а те смело ги посрещат. Макс и Керълайн имат една единствена мечта - да покорят Ню Йорк. Те искат слава и красота, пари и приятели - всичко каквото могат да поискат две независими 20 годишни жени в големия град. През епизодите Керълайн и Макс ще се опитат да направят собствен бизнес за сладкиши и както й готварско училище. Е да обаче нищо не се случва според плановете им, което води до много комични ситуации и невероятен смях. Не се учудвайте, когато ги застигне и любовта, защото такъв сериал без любовни сцени просто не си заслужава, нали? Междувременно в "Без пукната пара присъстват" и други не по-малко забавни герои като тяхната съседка Софи, която е не по-малко провокативна от Макс и готвачът Олег.
Започнете голямото предизвикателство с Макс и Керълайн и се забавлявайте с техният пиперлив и изключително провокативен хумор, защото в този сериалал смехът е гарантиран.