Бебе Бос / Boss Baby (2017)

Бебе Бос / Boss Baby (2017)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.1 (197 votes)

Харесвате ли филма?

Животът на 7-годишното момче на име Тим бе прекрасен и безоблачен до момента, в който на бял свят не се появява неговият по-малък брат. Така всичките грижи и обичта на родителите моментално се прехвърлят върху малкото бебе и те сякаш забравят за съществуването на Тим. Но не това толкова тревожи момчето... Той започва да забелязва някакви много странни неща в малкото си братче и не може да разбере как родителите все още не забелязват тези странни явления, нетипични за едно бебе. Така например, Тим забелязва, че малкото му братче носи костюми и куфарче, командва всички, а една вечер направо го хваща да говори по телефона, при това с мъжки глас. "Как е възможно бебе да говори и с такъв глас?", – се пита Тим, но не остава дълго без отговор. Той решава директно да попита братчето си, което му отговаря, че е Бебе Бос и е дошло в семейството с мисия.
В един прекрасен, слънчев ден 7-годишният Тим разбира, че се подготвя заговор, чиято цел е да унищожи любовта в света и е организиран от директора на компания "Puppy Co". Момчето прекрасно осъзнава, че сам със собствени сили няма да може да спре това коварно и ужасно злодеяние. Така колкото и да не му се иска, защото ужасно ревнува родителите си от малкото бебе, но познавайки неговите лидерски качества и свръх бебешки възможности, се обръща към него за помощ. Така Тим и Бебе Бос се обединяват за да спасят родителите си и земята, а най-вече да спасят любовта.
Историята на "Бебе Бос" е доста актуална в съвременния свят, поради което е интересна както за малки, така и за големи хора. Тази забавна анимационна комедия ще ни напомни, колко е важна любовта между хората, в семейството и колко е важно да приемаме близките си такива, каквито са и просто да ги обичаме. А що се отнася до това, дали Тим и Бебе Бос ще успеят да спасят света? Предстои да разберем.