Баща плейбой / On the Rocks (2020)

Баща плейбой On the Rocks 2020

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.4 (10 votes)

Харесвате ли филма?

Баща плейбой (On the Rocks 2020) е нов американски филм на София Копола по неин сценарий и режисура. Сюжетът се върти около главната героиня Лора, която живее със съпруга си Дийн и двете им деца в Ню Йорк. Те са обикновено семейство и живеят спокойно, но в последно време Лора все по-често мисли, че нещо в живота й се е объркало.

Тя е писателка, но работата върху последната й книга спира, тъй като губи вдъхновението си. Дийн е постоянно зает на работа и често пътува в командировки, поради което всички домакински задължения и отглеждането на децата са върху плещите на красивата Лора. Тя вече не разполага с необходимото време за новата си книга. Но най-лошото е, че Лора започна да поставя под въпрос верността на съпруга си Дийн. Тя все по-често мисли, че командировките му и постоянната му заетост са само оправдания. А когато вижда как съпругът й общува с колежката му Фиона, Лора започва да вярва, че тази жена всъщност е любовница на Дийн.

Главната героиня от филм "Баща плейбой (On the Rocks 2020) няма с кого да сподели притесненията си и това я кара да страда още повече. Ето защо внезапното пристигане на баща й Феликс се превръща в истински подарък за нея. Двамата не са общували от години, тъй като Феликс е водил доста разгулен живот в миналото си, а Лора е против това. Харизматичният мъж просто е бохем и ценител на женската красота. Лора споделя на баща си за случващото се в нейния семеен живот и за подозренията си спрямо Дийн. Феликс веднага предлага на дъщеря си да проследят съпруга й. Първоначално Лора се отказва да участва в такава авантюра, но Феликс успява да я убеди, че за нея ще е по-добре да разбере истината отколкото да се самоизтезава със съмнения и да живее в лъжа.

Когато Лора се съгласява, тя дори не подозира в какво забавно приключение се впуска заедно с баща си. Двамата тръгват да следят Дийн с червен кабриолет, който трудно може да се нарече незабележим. Това обаче е само началото. На Лора предстои незабравимо пътешествие в нощния Манхатън в компанията на непредсказуемия й баща и дълги разговори на най-откровени теми. Всичко това вероятно ще помогне на младата жена от филма "Баща плейбой" (On the Rocks 2020) най-накрая да разбере себе си.