Баща в излишък 2 / Daddy's Home 2 (2017)

Баща в излишък 2 / Daddy's Home 2 2017

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.6 (198 votes)

Харесвате ли филма?

Брад (Уил Фарел), който работи в престижна радиостанция и разполага с достатъчно финансови средства мечтае да намери момичето на мечтите си. Късметът явно е на негова страна, защото случайно се запознава с красиво момиче на име Сара, която сама отглежда двете си прекрасни деца. Бащата на децата явно е забравил за съществуването им, тъй като никога не е плащал издръжка, след като е оставил семейството си. Отговорът за работягата Брад е очевиден - той е готов да направи всичко възможно, за да спечели доверието на новата си възлюбена и децата й. Един ден обаче, техният биологичен баща Дъсти се завръща, при това в навечерието на Коледните и Новогодишните празници. Борбата за вниманието на децата е неизбежна, а те от своя страна са безумно щастливи да виждат блудния си баща отново. Но за прошка все още не може и дума да става. Така в момент, в който Дъсти и Брад най-накрая се сприятеляват започва втората част на комедията "Баща в излишък 2"
Новият филм от 2017 "Баща в излишък 2 / Daddy's Home 2" е продължение на новогодишната комедия от 2015 година, чиито сюжет описахме по-горе. И този път в ролите на Брад и Дъсти се завръщат актьорите Уил Фарел и Марк Уолбърг. Двамата се обединяват в идеята да организират идеалната Коледа и Нова година за децата си. Но за тяхна зла участ техните трудно постигнати неутралитет, мир и приятелство се озовават под голяма заплаха. Това става, когато изненадващо пристигат мачо-бащата на Дъсти - Кърт (Мел Гибсън) и чувствителният, свръх емоционален баща на Брад - Майрън (Джон Литгоу). Именно тези двамата са най-подходящите хора на света, за да превърнат една приказна Коледа в кошмарен хаос.
И наистина тези двамата буквално с пристигането си разклащат крехкия мир между Брад и Дъсти.
Колко нови приключения очакват героите на комедията "Баща в излишък 2" и ще успеят ли да запазят мира по между си ще разберете от гледайки тази страхотна коледна комедия.