Бари Сийл: Наркотрафикантът / American made (2017)

Бари Сийл: Наркотрафикантът / American made 2017

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.8 (108 votes)

Харесвате ли филма?

Във филма "Бари Сийл: Наркотрафикантът" холивудската звезда Том Круз е в ролята на пилот. Сюжетът се върти около финансовите проблеми на главния герой и това, как те изиграват фатална роля в живота му. Той е чудесен семеен мъж, превъзходен летец, спазващ законите на държавата и верен гражданин. Бари винаги е обичал работата си и се е отнасял към нея отговорно и предано. Един ден обаче, Бари се сблъсква с непосилни финансови трудности. Именно тогава получава примамливо предложение да спечели допълнително пари, като извършва незаконни услуги. Задачата му е да прекарва незаконно през границата разни товари. Мъжът, притиснат от финансови проблеми се съгласява.
Не след дълго работата с контрабандистите започва да му носи добри пари, затова слабите изблици на съвестта остават игнорирани от него. В един момент обаче, Бари разбира, че се занимава с транспортиране на наркотични вещества, а връщане назад няма…
Наркобосът Меделин забелязва, че Сийл е голям късметлия, защото всеки негов рейс винаги завършва успешно без проблеми с полицията и решава да го повиши. Мафиотът не само му увеличава възнаграждението, но го прави своя доверен човек, като му възлага все нови и нови задачи. Така главният герой, извършвайки незаконни услуги, постепенно се превръща в доверено лице на контрабандистите, но попада в оперативната разработка на ЦРУ. Спецслужбите не бързат да изпратят зад решетките нещастния летец, защото им е нужна поверителна информация за ръководителите на незаконните операции. Осъзнавайки, че се намира в задънена улица и че вече е късно да излезе от бизнеса, Бари Сийл се съгласява на сътрудничество със специалните служби. Така мъжът започва да снабдява спецслужбите с важна информация за наркотрафикантите и плановете им за предстоящи нелегални действия.
В един момент наркодилърите се усещат, че имат "къртица" и започват усилено да я издирват. Летецът Сийл разбира, че се е забъркал в смъртоносна игра, от която шансовете да се излезе жив са нулеви. Тогава Бари решава да изчезне за специалните служби и наркотрафикантите, като разработва хитър план. Ще успее ли да се спаси? Предстои да разберем гледайки Бари Сийл: Наркотрафикантът / American made (2017).