Американска обсада (American Siege 2022)

Американска обсада (American Siege 2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.7 (45 votes)

Харесвате ли филма?

"Американска обсада" (American Siege 2022) е екшън трилър, чиито сюжет се фокусира върху бившия детектив от Ню Йорк - Бен Уотс (Брус Уилис). Той е шериф на малък град в щата Джорджия и е наясно с всичко, което се случва с местните жители. Плаща му да пази тайните на този град...

Историята във филма "Американска обсада" (American Siege 2022) започва с освобождаването от затвора на престъпника Рой (Роб Гоф). Той се среща с приятелката си Грейс Бейкър, а след това пътят им се пресича с брата на Грейс - Тоби (Йохан Урб). Заедно тримата планират да си отмъстят на уважавания и известен лекар Джон Кийтс (Кълън Г. Чембърс), тъй като смятат, че той е замесен в изчезването на приятелката им Кейн.

Бандата крадци отвличат богатия лекар и го държат за заложник. Когато това става известно на обществеността, Бен е нает да се справи със ситуацията, преди ФБР да пристигне в техния град и да се намеси в това разследване. Кметът на града Чарлз Рътлидж (Тимъти У. Мърфи) притиска шериф Уотс да се справи с възникналата ситуацията. Той го принуждава да атакува похитителите и да елиминира всички свидетели. Синът на кметът, който е заместник-шериф, също се присъединява към  това разследване. Другият заместник на Уотс е любимата му Мариса (Джанет Джоунс Грецки). На Уотс е наредено да се справи със ситуацията, оставяйки жив само д-р Кийтс, преди да се появят федералните. В същото време бандитите настояват шерифът да разбере какво се е случило с изчезналата им приятелка Кейн, в противен случай заявяват, че ще убият Кийтс. Шерифът има само тридесет минути за всичко това. Докато се опитва да разбере коя е изчезналата жертва, Уотс внезапно открива, че се е натъкнал на по-голям план на престъпници от по-висок ранг, а крадците, които са отвлекли Кийтс, са просто пионки в играта им. Сега шерифът няма друг избор, освен да влезе в кървава конфронтация с престъпниците, за да разкрие истината. Кой ще победи в тази битка ще разберем гледайки супер екшъна от 2022г. "Американска обсада" (American Siege).