Алоха

Алоха

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.1 (35 votes)

Харесвате ли филма?

Интригуващ и смешен, леко напрегнат на моменти, но съвсем не лишен от завладяваща история и доста хумор, американският филм "Алоха" може да е и онази сюжетна линия, която дълго време ви е липсвала и която не сте намирали сред новите заглавия на Холивуд. Филмът "Алоха" постигна голям успех и в САЩ, и навсякъде из Европа, защото е един от малкото нови нетипични и не банални романтични комедии. Шегите и закачките може да са съвсем обичайните, които познаваме от американските филми, но трябва да признаем, че историята идва като глътка свеж въздух, с различните си персонажи и неочакваните обрати.
Историята на "Алоха" се върти около бивш военен, сегашен предприемач, който умее да прави пари. Така се случва, че той получава шанса да се завърне там, където е постигнал най-големите си върхове в кариерата си, а именно в базата за космически програми на САЩ в Хонолулу, Алоха. Там героят обаче ще бъде изправен пред поредното предизвикателство от миналото си – красивата му първа и може би единствена голям любов. Двамата са на косъм да подновят отношенията си и сякаш между тях не стои пропастта на толкова много изминало време. Изведнъж обаче в живота на предприемача ще се намеси още една жена, която за разлика от старата му любов е доста по-настъпателна, смела и агресивна дама.
Какво ще се случи и как ще преминат любовните действия в Алоха, ще разберете съвсем скоро. Гледайте филма и се забавлявайте, защото тук хуморът е на макс, а интересните персонажи ще ви впечатлят с историите и характерите си още с първата си поява.