Ако мъжът обича / Erkek Severse турски сериал

Ако мъжът обича Erkek Severse турски сериал

Оценка на филма

Your rating: None Average: 8.7 (23 votes)

Харесвате ли филма?

В центърът на сюжета на турския сериал "Ако мъжът обича" (Erkek Severse) е самотната майка Зейнеп (Бюшра Девели), която отглежда сама двамата си сина близнаци – Арду и Кан. Зейнеп е уморена и изтощена, разкъсвана между работата и грижите за двете момчета. Но най-трудното за нея дори не са безсънните нощи, а фактът че в името на децата си и за да не ги нарани, тя трябва да поддържа отношения с бившият си съпруг Октай (Гьоркем Севиндик). Зейнеп знае че Арду и Кан обичат баща си и осъзнава че се нуждаят от него, за това и Октай ги посещава често.

За Зейнеп децата са приоритет в живота, така че чувствата на любов и романтика остават за нея само във филмите. Раната от предателството на съпругът й все още не е зараснала, затова Зейнеп избягва мъжете. След горчивото преживяване на изневерите от страна на бившият си мъж, за нея е невъзможно отново да обича някого.

Един ден главната героиня от сериала "Ако мъжът обича" (Erkek Severse) закъснява за важна работна среща и веднага е уволнена. Зейнеп започва да си търси нова работа, но се оказва, че не е толкова лесно - или поради наличието на деца, или заради това че е на над 30 години, или поради недостатъчно владеене на чужд език. Но един ден Зейнеп се среща с успешен и уважаван бизнесмен на име Кенан Айерсой (Алперен Дуймаз). Той е лидер в областта на интернет маркетинга, притежаващ собствена компания. Постигнал е успехите си благодарение на своята интелигентност и чрез привличането на чуждестранни инвестиции. Компанията му има стотици партньори и милиони клиенти. Кенан изглежда е фокусиран единствено върху популяризирането на бизнеса си. Той удивлява Зейнеп с факта, че въпреки влиянието си, е изключително земен човек. След поредица от събития мъжът дори помага на Зейнеп да вземе китара за сина си. Постепенно Кенан разбира, че започва да се влюбва в Зейнеп, но проблема е в това, че вече си има любима - Йелда (Ясемин Ален).

Сериалът "Ако мъжът обича" (Erkek Severse), чиито финал и последен епизод предстои да бъде излъчен, е турска романтична телевизионна поредица на режисьора Юмюр Атай. В ролите участват актьорите Алперен Дуймаз, Гьоркем Севиндик, Ясемин Ален, Бюшра Девели, Аслъ Сюмен, Толга Гюлеч и др.