Аз преди теб

Аз преди теб

Оценка на филма

Your rating: None Average: 6.5 (17 votes)

Харесвате ли филма?

Филмът "Аз преди теб" от 2016г, разказва за една любовна история между провинциалистка и млад богаташ. Луиза Кларк (Лу) е момиче от провинцията, което едва свързва двата края. Тя е странна и постоянно сменя работата си, за да помага финансово на семейството си. Тя знае колко са крачките до автобусната спирка от дома й. Също така, тя е наясно, че харесва работата си в кафенето, както и това, че най-вероятно не обича своето гадже Патрик. Това което Лу не знае обаче е че съвсем скоро ще загуби работата си и ще трябва да събере всичките си сили, за да преодолее струпаните изневиделица върху нея проблеми. Всъщност 26-годишната Лу макар да е чудата и без ясна цел в живота, тя знае колко прекрасни неща има сред нея, които повечето хора, потънали в ежедневието си дори не забелязват.
Той е Уил Трейнър и е любимец на съдбата. Той е богат и симпатичен млад мъж. Но след тежък инцидент се озовава парализиран в инвалидна количка. Затворът в собственото му тяло го убива и той е на ръба да сложи край на всичко. Но той не знае, че съвсем скоро в живота му ще нахлуе една чудата Лу, която ще залее светът му с огромна палитра от цветове. Всъщност и двамата не подозират доколко ще променят живота един на друг.
Лу се хвърля в непознато предизвикателство, като приема нова работа в местното имение. Тя става болногледачка и придружител на вече циничния Уил, отказал се от живота. Но Лу е готова да му разкрие истинските радости от живота и да му докаже, че си заслужава да се живее. Двамата се хвърлят в приключения, за каквито Уил дори не си е мечтал през последните две години. Така Лу се превръща в единствената причина, заради която той се събужда сутрин.