Аватар 2: Природата на водата / Avatar 2: The Way of Water (2022)

Аватар 2: Природата на водата / Avatar 2: The Way of Water (2022)

Оценка на филма

Your rating: None Average: 7.9 (93 votes)

Харесвате ли филма?

Научно-фантастичният супер филм "Аватар 2: Природата на водата" (Avatar 2: The Way of Water 2022) е режисиран от най-известния канадски режисьор на нашето време Джеймс Камерън. През последните няколко години режисьорът работи усилено върху няколко продължения на "Аватар" едновременно. В средата на декември 2022г. най-накрая е премиерата на втората част, а следващите продължения са предвидени да бъдат през 2024 (Аватар 3), през 2026 (Аватар 4) и през 2028 (Аватар 5). Очаква ви приключение, което никога няма да забравите.

Сюжетът на най-очаквания филм за последните години "Аватар 2: Природата на водата" (Avatar 2: The Way of Water 2022) е продължение на епичната история за конфронтацията между хората и жителите на далечната планета Пандора. Хората се оказват злонамерени колонизатори на планетата Пандора. Те са готови да унищожат древните племена на този свят, за да се сдобият с ресурсите, с които разполага Пандора. Историята в "Аватар 2" се развива повече от десет години след събитията от първия филм и разказва за животът на семейство Съли - за неприятностите, които ги преследват, за това на какво са способни в името да се защитят един друг, за битките, които водят, за да оцелеят и за трагедиите, които преживяват.

Главните герои на филмът "Аватар 2: Природата на водата" (Avatar 2: The Way of Water 2022) - Джейк Съли и Нейтири са вече родители. В семейството им цари хармония и взаимно разбирателство, но един ужасен ден корпорацията RDA решава да се върне на Пандора. Обстоятелствата принуждават Джейк да се премести със семейството си на по-безопасно място – близо до рифа. Тук той се среща с представители на клана Меткайна. Семейството на Сали вече е извън тропическата среда, която познава и трябва отново да се включи в битката за своята планета. Когато тежко въоръжените земляни се завръщат на Пандора, Джейк е готов да отвърне на удара. След като приема формата на аватар войник, Джейк Съли става лидер на жителите на Нейвита (хуманоидна раса обитаваща планетата) и поема мисията да ги защитава от нашествениците дошли от Земята. Как ще завърши тази битка, ще разберем гледайки най-очакваният филм за 2022г. - "Аватар 2: Природата на водата".